Stegt Flæsk og Persillesovs
Ingredienser:
- 500 - 600 g Stegeflæsk
- Kartofler
- Friskhakket Persille
Sådan gør du:
- Steg Flæsket - jeg har stegt det på grillen.
- Det kan også steges i en bradepande i ovnen.
- Hvid Persillesovs - se herunder.
- Så er det bare at nyde denne klassiske Danske ret.
Hvid PersilleSovs
Ingredienser:
- 250 ml God Grøntsags Fond
- 250 ml Fløde
- 50 g Smør
- 2 spsk Maizena
- Lidt vand - til at røre Maizenaen ud i
- Salt og Peber
Sådan gør du:
- Kom din Grøntsags fond op i en lille gryde.
- Lad det koge lidt ind.
- Kom nu fløden op i gryden og varm det op til det koger.
- Kom nu smørret op i gryden.
- Nu jævnes sovsen med Maizena til den har den rette konsistens - sørg for at sovsen koger inden du jævner.
- Smag til med Salt og Peber.
- Drys friskhakket Persille i Sovsen.
Serveres med kogte Kartofler - drysset med et lag frisk Persille.