torsdag den 14. oktober 2021

Hornbeks Mørbradgryde

Hornbeks Mørbradgryde


Ingredienser:

  • 1 Svinemørbrad - skåret i tern
  • 200 g Wienerpølser - skåret i skiver
  • 1 Løg - skåret i tern
  • 1 Gulerødder - skåret i tern
  • 1 Røde Peberfrugter - skåret i tern
  • 100 g Champignon i skiver
  • 1 glas Perleløg
  • 1 spsk Paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Spidskommen
  • 1 tsk Røget Paprika
  • 2 dåser Hakkede Tomater
  • 1 dl Okse- eller kalvefond
  • 140 g Tomatpuré
  • 250 ml Fløde
  • Olie/smør til stegning
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/Smør i en gryde.
  2. Svits løgene.
  3. Brun kødet af - lidt ad gangen på en pande.
  4. Kom det brunede kød i gryden til løgene.
  5. Kom krydderierne i og bland det med kødet.
  6. Tilsæt Grøntsagerne i gryden.
  7. Tilsæt de to dåser hakkede Tomater, Tomatpuré og din Fond.
  8. Kom Fløden i og lad gryden koge nogle minutter.
  9. Skru ned og lad nu retten simre en times tid.
  10. Smag retten til med Salt og Peber og eventuelt mere Paprika.

Servér med Ris, Kartofler.





Se mine BrødSe mine Kager